#AchieveMore Giveaway: Win A Lumia 535 [Winner Announced]

We are giving away a Microsoft Lumia 535 to one lucky winner who will be picked on the basis of most correct answers given by him/her. We will be asking one new question everyday for 5 days starting today on this page (please bookmark this and come back everyday for new questions). The giveaway is between 24th August 2015 to 28th August 2015, IST. We will be announcing the winners on Monday, 31st August 2015. Please refer the rules below and find the questions below.

Microsoft Lumia 535

About Lumia 535

Lumia 535 is the first-ever Lumia smartphone with the Microsoft branding. This mid-range smartphone comes with a 5-inch display, 5 MP wide-angle front camera, and 5 MP rear camera. Powered by a 1.2 Ghz quad-core processor, the device has a strong 1905 mAh replaceable battery and comes with in-built 8GB memory and signature Microsoft apps like:

MS Office Suite

Lumia 535 is pre-packed with MS Word, Excel, and PowerPoint to help users Achieve More productivity on-the-go.

Skype

Lumia 535provides amazing Skype experience on its 5 inch wide display. Users can enjoy a simulating video call experience through the 5 MP wide angle camera and connect with loved ones anytime, anywhere.

OneDrive

In addition to the in-built 8 GB storage, Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. This makes it easy for users to share, view, and edit their documents on-the-go.

OneNote

OneNote on Lumia 535 empowers users to take quick notes, store them on the cloud, and share them in real-time.

Here are some useful resources which you can refer to know more about these services and get hints for answering these questions-

Lumia 535 is upgradable to Windows 10. It is available at an attractive price of just Rs. 5999 using the recent buyback offer.

Contest Rules

  1. Each participant has to answer each question correctly. Answers must be posted in comments section below, please use correct email id so that we can contact the winner.
  2. All 5 questions need to be answered.
  3. Participants must follow @iDigestIndia and @LumiaIndia on twitter
  4. One lucky winner will be selected at the end of the contest and winner announcement will take place on 31st August 2015 on this page.
  5. This contest is open only to residents of India. Winner has to share a photo ID to claim the prize.

Optional: Please help spread the word by sharing this status on your twitter/ facebook profile –

#AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia is on: Win A Lumia 535 by participating here- http://goo.gl/FHfF5C

Contest Questions

Day 1 Question (24th August 2015)

Varun is an avid gamer. You can ask him which is the latest game earning applauses and you’ll get prompt and accurate answer without fail. But, he’s in a fix now! Varun’s friend in the US has got a game and he just needs it. Tell us which Lumia 535 feature and why should Varun’s friend use to satisfy his urge for the game.

Day 2 Question (25th August 2015)

Adithya’s teachers, parents, friends, and almost everyone taunt him on being mismanaged. Which Lumia 535 feature would help Adithya change his image?

Day 3 Question (26th August 2015)

Parul has just started her Quilling business and she wants to take it to unimaginable heights. But the girl has no one to help out. She’s too busy that she is unable to expand it. Tell us what feature of Lumia 535 can help her save time, relationship with existing client, and even bag the deals with new ones.

Day 4 Question (27th August 2015)

Vipin is pursuing his dream of being a Musician but he’s managing his father’s business. He’s somehow doing it both quite well. But one day, when he was on his way for recording at a renowned studio, his secretary reminds him of an important client pitch that he had to make amends on. Suggest what Lumia 535 feature he should use to tackle the situation.

Day 5 Question (28th August 2015)

Being the immediate subordinate to his boss in a tour and travels agency, it’s absolutely important for Debjit to always have access to his vast clients database and leads sheet. One fine day his boss asks him to mail the sheet as he has deleted it accidentally. But oops! Debjit has it saved in his desktop. His boss is furious! Tell us what Lumia 535 feature should he use the next time to avoid such a fuss.

Please post your answers in the comment section below.

Updated on 31 August 2015

The winner is Aisha. We will get in touch with you shortly.

  240 comments for “#AchieveMore Giveaway: Win A Lumia 535 [Winner Announced]

  1. Gopalakrishnna.
    August 24, 2015 at 3:42 pm

    Ans1: OneNote

    Varun should use OneNote on Lumia 535 take quick notes, store them on the cloud, and share them in real-time

  2. Gopalakrishnna. P
    August 24, 2015 at 3:51 pm

    Ans1 : One Drive
    Varun should use One Drive, cause Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. This makes it easy for users to share, view.

  3. Manjit Sarma
    August 24, 2015 at 3:55 pm

    Ans.1: OneDrive , because on Lumia 535 there is 30 GB free online storage which helps to share big files like Games!

  4. Harinath
    August 24, 2015 at 4:13 pm

    Skype

  5. Subodh Nagrale
    August 24, 2015 at 4:17 pm

    @iDigestIndia @LumiaIndia Ans 1- ONE DRIVE
    #AchieveMore #GIVEAWAY

  6. Abhijit Jagtap
    August 24, 2015 at 4:40 pm

    Varun Should Use OneDrive Becoz Lumia 535 Comes With 30 GB Of Free OneDrive Storage Which Helps Varun To Share Big Game. ^_^

  7. Anuj Poddar
    August 24, 2015 at 4:44 pm

    Ans 1-
    One Drive can be the best #Lumia535 feature that can be very helpful in the above case !
    Varun friend can use OneDrive feature of #Lumia535 in which in addition to the in-built 8 gb storage ,it comes with 30 GB of Free OneDrive storage This makes it easy for users to share, view, and edit their documents on-the-go.!! and even sharing big files like games everything on the go ! and with this he can satisfy his friend Varun urge for the game ! Passion for the game !! #Love for the game ! 🙂 nd help him to #AchieveMore

  8. RONALD
    August 24, 2015 at 4:45 pm

    Ans 1 :He Should Use OneDrive Feature

  9. Kabir manglani
    August 24, 2015 at 4:47 pm

    Onedrive

  10. Rahul Bhandari
    August 24, 2015 at 4:50 pm

    OneDrive in Lumia 535 is a great place to keep all emulation goodies in one place including games. Varun’s friend can save the game in it and share it with him anytime he wants. Because we can stock and sync game ROMs on OneDrive.

  11. Avinash Laghate
    August 24, 2015 at 4:52 pm

    Ans1. One Drive

    Varun’s friend should use Lumia 535’s OneDrive feature because of the following reasons as mentioned below:

    1. OneDrive gives free online storage for all our personal files so we can get to them from our Windows device, our computer (PC or Mac), and any other devices we use.
    2. With OneDrive, we can also get storage for our work files so we can share and collaborate on them with other people at our work or school or games as in this case. As Varun’s friend is in US, he can easily upload the file or game on OneDrive and even more easily share it with Varun.
    3. The OneDrive app for Windows lets you easily share your files, share files to OneDrive from other apps and Open files from OneDrive in other apps.

    Thus, using Lumia 535’s OneDrive feature would definitely help satisfy Varun’s urge for the game.

  12. Anuj Poddar
    August 24, 2015 at 4:52 pm

    Ans 1-One Drive
    We can share any files via one drive, maximum size 10gb per file.!!
    So Varun friend can use this feature to satisfy his friend urge for the game !! 🙂
    #AchieveMore

  13. nilesh CR
    August 24, 2015 at 5:25 pm

    Ans 1) Lumia 535 comes with a 30gb free one drive storage , which enables users to share , view , edit documents , games etc on the go . So Varun can make use of this feature to ask his friend in the US to share the game with him. #AchieveMore #GIVEAWAY

  14. Akhilesh KEjriwal
    August 24, 2015 at 6:08 pm

    Ans.) OneDrive
    With the 30Gb of free OneDrive storage, he can easily get the game from his US friend as viewing and sharing files on the OneDrive is so easy as it is accessable with any windows device all over the world!

  15. Nitin Biradar
    August 24, 2015 at 6:10 pm

    Ans 1) OneDrive it comes with free 30gb storage and it will usable on PC & mobile. OneDrive is virtual storage space can handle any files. It should be shareable.

  16. Rakesh Kumar
    August 24, 2015 at 6:18 pm

    Ans.1: OneDrive , because on Lumia 535 there is 30 GB free online storage which helps to share big so Varun’s friend should use Lumia 535’s OneDrive feature!

  17. Jeet
    August 24, 2015 at 6:20 pm

    Ans- Onedrive….

  18. mukesh kumar
    August 24, 2015 at 6:34 pm

    Varun’s friend can message/whatsapp/skype the game link to him. And also he can send him screenshots of game which will give him real time idea of game. And also it will be also less time consuming.

  19. Mohammed Nawaz
    August 24, 2015 at 6:37 pm

    Varun should use OneDrive to share the game

  20. August 24, 2015 at 6:50 pm

    friend can easily upload the game on Varun’s ONE DRIVE which have 30GB space and then Varun can download the game and chill 😉

  21. himanshu
    August 24, 2015 at 6:56 pm

    Ans1 : Varun should use One Drive, Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. For Use it in files to store or locate from anywhere #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  22. August 24, 2015 at 7:44 pm

    He can use ONEDRIVE else he can download the game 🎮 from WINDOWS STORE… We’ve lots of applications and games there so he’ll definitely get that game 😎

  23. Loki
    August 24, 2015 at 7:54 pm

    I am so excited to hopefully win this phone from this site …
    having said that , The Answer to the Question asked is non existent .Obviously i may be wrong , and on different trail than the writer .
    so here goes ,
    Answer :- Varun’s friend has the Lumia 535 , we are not told if varun is also in the same ecosystem ,
    also assuming the game is a WP game
    assuming Varun is having a WP ,

    A ) he would simply have to search the store to get the same game , or probably follow a link sent by Varun’s friend .
    B ) if the game in question is US specific , varun would have to simply change the location in his store and download.
    C ) if the game isnt published , And Varun’s friend developed the game , and holds the .xap file ,- then in that case He could upload on onedrive and let varun access the space .
    AS U CAN SEE NO SPECIAL FEATURE OF LUMIA 535 IS IN PLAY

    assuming that the game is not meant for running on wp and , varun’s friend has to use his Lumia 535 to send that to him,
    A ) Ideally for files smaller than 10GB , Varun’s friend would use onedrive to upload it and let Varun download.
    Since Varuns’s friend is using his WP to upload the game , The limitations of WP come to play ,,, as the phone wouldnt allow any file with extentions not playable by it , to be seen by the user.
    Thus in such a situation , Maybe third party browser app can be used to transmit the file , via the onedrive website.

    Please do correct me if i have gone horribly wrong in any stated facts.

    offcourse the situation quite different if the 535 would be running win10

  24. Rahul Kokate
    August 24, 2015 at 7:57 pm

    30GB of OneDrive free space…is the Best way that can help varun….it is one of the prime feature of lumia 535

  25. Tahmina Nivekar
    August 24, 2015 at 8:05 pm

    One drive.

  26. Sasikumar Shanmugam
    August 24, 2015 at 8:26 pm

    hi,
    Answer for the question one : one drive and one note are merely same for taking and sharing notes but considering game the most suitable one is ‘one drive’.

  27. Karthik
    August 24, 2015 at 8:43 pm

    Varun should use onedrive to take down the name of the game………. he should get satisfied with this

  28. Pramit
    August 24, 2015 at 8:44 pm

    OneDrive will be the best solution among the several.

  29. Harmanpreet Singh
    August 24, 2015 at 9:01 pm

    Varun can share the file with his friend overseas using “One Drive”. He can upload the game to one drive server from where his friend can download.

  30. Samadarshi
    August 24, 2015 at 9:12 pm

    My answer is OneNote. Because OneNote on Lumia 535 empowers users to take quick notes, store them on the cloud, and share them in real-time. That means, I can take quick notes for ask him a question and I will get prompt and accurate answer without fail. Varun’s friend in the US has got a game and he just needs it so that I can store that game on the cloud and share the game in real time.

  31. Haravind kumar
    August 24, 2015 at 9:21 pm

    One Drive Coz, Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. Varun can use it to share the game.

  32. Sandeep Yadav
    August 24, 2015 at 9:24 pm

    One Drive

  33. Aditya Aggarwal
    August 24, 2015 at 9:31 pm

    Answer Day 1) Varun’s friend should use OneDrive to share the game with Varun. As Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage, varun can later download the game from OneDrive to his mobile.

  34. Rajathblaze
    August 24, 2015 at 9:43 pm

    One note is the right one that varun should use.

  35. Abhishek Bhattacharya
    August 24, 2015 at 9:55 pm

    One Drive is adequate for this.Being in the US , he can share his game through cloud on One Drive and thus it can be done through Windows/Mac too.

  36. Devam Khurana
    August 24, 2015 at 9:58 pm

    oNE dRIVE wILL BE THE BEST OPTION
    THANKUU

  37. MANGESH GANGTIRE
    August 24, 2015 at 10:07 pm

    Its a windows phone and it gives many feture than android phone. Lumia 535 comes with a 30gb free one drive storage , which enables users to share , view , edit documents , games etc on the go . So Varun can make use of this feature to ask his friend in the US to share the game with him

  38. Bal Sankar
    August 24, 2015 at 10:17 pm

    Varun’s Friend should use his OneDrive Service on Lumia 535, and Upload Varun’s Desired game and Share the Url to Varun! #AchieveMore

  39. Shubham Kawli
    August 24, 2015 at 10:18 pm

    He can use ONEDRIVE for that purpose.. Or he can simply download that from our own windows store. We’ve huge collection of games and applications there. I’m sure he’ll definitely get that game there.

  40. Abhijit Patra
    August 24, 2015 at 10:42 pm

    30 GB of Free OneDrive storage comes with Lumia 535, So he can share anything

  41. Charlie
    August 24, 2015 at 10:56 pm

    Lumia 535 comes with a 30GB free one drive storage , which enables users to share , view , edit documents , games etc. Varun can ask his friend in the US to share the game with him.
    And Satisfy His Urge
    #AchieveMore
    #Giveaway

  42. Raj
    August 24, 2015 at 11:03 pm

    OneDrive,
    Varun satisfies his urge with “OneDrive”, as varun’s friend uses “OneDrive” to upload that game and then varun can manage to download that game from “OneDrive” and starts playing.

  43. Raj
    August 24, 2015 at 11:04 pm

    OneDrive,
    Varun satisfies his urge with “OneDrive”, as varun’s friend uses “”OneDrive”” to upload that game and then varun can manage to download that game from “””OneDrive””” and starts playing.

  44. Deepayan
    August 25, 2015 at 12:03 am

    Ans 1)- One Drive
    OneDrive it comes with free 30gb storage.So,friend can easily upload the game on Varun’s ONE DRIVE.

  45. Deepayan Basu
    August 25, 2015 at 12:07 am

    Ans 1- he should use the one drive feature.it comes with 30 gb free storage.so he can easily upload the game and varun can download it from one drive #AchieveMore#Giveaway

  46. Jeevan jeevan
    August 25, 2015 at 12:19 am

    @jeevansetty
    Ans: one drive cz it has initial 30gb free cloud storage so you save it than any one who lives over sea they can download it using id.

  47. Kotesh
    August 25, 2015 at 12:25 am

    Varun’s friend should use Onedrive because with lumia 535 it gives him 30 GB of free cloud storage.Varun’s friend should use it because it has enough space for a game . Just open onedrive app in lumia 535 and just upload the game file. With this the game file remain secure in the cloud and can be accessed anywhere in the world. And can be downloaded again in his phone #AchieveMore with #lumia536

  48. pratim saha
    August 25, 2015 at 12:58 am

    ans-in skype

  49. Soham Naskar
    August 25, 2015 at 1:03 am

    Ans1: Varun should use OneDrive as Lumia 535 comes with 30 GB of free cloud storage. So, with this feature Varun can easily satisfy his friend’s urge for the game.
    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  50. Akash Kumar
    August 25, 2015 at 8:18 am

    There is the best option like OneDrive , because on Lumia 535 there is 30 GB free online storage which helps to share big files like Games .

  51. Gopalakrishnna. P
    August 25, 2015 at 9:43 am

    Ans2: OneNote

    With OneNote Aditya can improve is image with friends and relatives cause, OneNote on Lumia 535 empowers users to take quick notes, store them on the cloud, and share them in real-time.

  52. Rahul Bhandari
    August 25, 2015 at 9:50 am

    Ans.2) OneNote feature of Lumia 535 can help Adithya. He can make notes of all the things for his daily routine so that he can manage every work on time given. In this way he can improve his daily routine and be punctual and disciplined. Even everyone can share their instructions with him by OneNote’s sharing feature. This would definitely change his image.

  53. Jeet
    August 25, 2015 at 9:59 am

    Ans 2.) OneNote

    Aditya should make list of all his work of a day…and should follow strictly…. that his how he can male his image better

  54. Banpreet kaur
    August 25, 2015 at 10:09 am

    Ans1: OneDrive
    Varun should use this feature to ask his friend in the US to share the game with him, as has big memory space, & can be shared in real time #AchieveMore #GIVEAWAY

  55. August 25, 2015 at 10:18 am

    A1) OneDrive, because on Lumia 535 there is 30 GB free online storage which will help Varun’s Friend to share big files like Games! #AchieveMore

  56. Shubham Kawli
    August 25, 2015 at 10:20 am

    Adithya can use Calendar in Lumia 535 or else he can use CORTANA app for Managing his daily events.

  57. Banpreet kaur
    August 25, 2015 at 10:21 am

    A2) OneNote
    With OneNote on Lumia 535 empowers Adithya can take quick notes, store them on the cloud, & use them to manage his life, & he can change his image

  58. Siddharth Giri
    August 25, 2015 at 10:26 am

    A2) Adithya can change his image from OneNote feature of Lumia 535. He can manage everything from this feature.

  59. Devam Khurana
    August 25, 2015 at 10:29 am

    Thanks for Ur Question
    Ans 2.
    One Note
    AS he easily can take notes and change his routine postively
    and can change his image

  60. Aditya Aggarwal
    August 25, 2015 at 10:30 am

    Answer Day 2 ) Adithya should use OneNote feature of his Lumia 535 to take quick notes and store them on the cloud. Thus he will be able to manage his work.

  61. Kotesh
    August 25, 2015 at 10:33 am

    Day 2:
    He should use Onenote it’s very easy to take notes with wide range of attractive fonts , highlighting the sentence , inserting pictures website links and share with friends and even save to cloud (I.e., in onedrive) . With OneNote our notes look beautiful than regular notes on book .

  62. Dilip Dingankar
    August 25, 2015 at 10:33 am

    Ans.1) One drive.
    Asa 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. With the help of this varun can upload the game on one drive and his friend can easily download it.

  63. Haravind kumar
    August 25, 2015 at 10:41 am

    A2. OneNote, Adithya need to use OneNote feature so, that he can manage things well. With OneNote on Lumia 535 Adithya’s teachers, parents, friends, and almost everyone will be surprised by the change in adithya.

  64. Abhijit Patra
    August 25, 2015 at 11:01 am

    Day 2: Its OneNote, He can note down his daily schedule in real time and easily can manage daily routine.

  65. August 25, 2015 at 11:15 am

    Ans 2) Adithya can make use of ONE NOTE feature of lumia 535 to take quick notes , store them on the cloud , share in real time , this will go a long way in keeping adithya organized & hence shed the much hated ‘mismanaged’ tag given to him #AchieveMore #Giveaway

  66. Rakesh Kumar
    August 25, 2015 at 11:24 am

    Ans2) OneNote

    Aditya can improve his image with OneNote

    Because
    OneNote on Lumia 535 empowers users to take quick notes, store them on the cloud, and share them in real-time.

  67. Manjit Sarma
    August 25, 2015 at 11:56 am

    Ans.2) : MS Office Suite

    Lumia 535 is pre-packed with MS Word, Excel, and PowerPoint to help Adithya, Achieve More productivity on-the-go!
    #AchieveMore

  68. shubham sahu
    August 25, 2015 at 12:09 pm

    ans 1 is ondrive app
    ans 2 is one note app

  69. Nitin Biradar
    August 25, 2015 at 12:32 pm

    Ans 2) OneNote
    It help Aditya to work with take note and sync with cloud and share with friends. It help Aditya to improve his image…

  70. Subodh Nagrale
    August 25, 2015 at 12:37 pm

    ANS 2- ONE NOTE., FEATURE WILL HELP HIM

  71. Subodh Nagrale
    August 25, 2015 at 12:37 pm

    ANS 2- ONE NOTE., FEATURE WILL HELP HIM

  72. Mukesh kumar
    August 25, 2015 at 12:43 pm

    Firstly he can use ONENOTE To write down all the important things and secondly he can create REMINDER’s so he can get the work done in time..

  73. Deepayan Basu
    August 25, 2015 at 1:06 pm

    ans-2 day 2- he should use the “ONE NOTE”.
    with this feature he can note down his daily routine and can manage his schedule and can change his image.
    #AchieveMore #Giveaway

  74. Charlie
    August 25, 2015 at 1:32 pm

    A2)Aditya Can Make Is Good Image And Stop Being Taunted By Almost Everyone With OneNote Feature on Lumia 535

    Which Makes Aditya To Take quick notes Of His All Day Work,Manage His Day Schedule To Do All Work And Stay Managed And Stop Being Taunted
    He Can Also store them on the cloud, and share them in real-time.

    #AchieveMore
    #Giveaway

  75. Sasikumar Shanmugam
    August 25, 2015 at 2:02 pm

    Answer for the question day 2 : one note. It is very helpful for taking and sharing notes.

  76. Abhishek
    August 25, 2015 at 3:43 pm

    OneNote will help him to manage his daily work, taking down notes of TO DO list and will let him change his image.

  77. Abhishek
    August 25, 2015 at 3:46 pm

    One Note will help him manage his daily work n time table , he can note down his TO DO list and can change his image.

  78. Ashutosh Kumar Singh
    August 25, 2015 at 3:53 pm

    Ans 1. OneDrive featue in Lumia 535 can come to rescue in this scenario. Lumia 535 comes with additional 30GB onedrive space which can be used to keep all emulation goodies in one place including games. Varun’s friend can save the game on Onedrive and share it with Varun . Onedrive allows saving of stock and sync game ROMs . Also game’s progress can be saved on cloud and accessed on other device to be resumed from where you left.

  79. Ashutosh Kumar Singh
    August 25, 2015 at 4:11 pm

    Ans 2. OneNote featue can help Aditya in this scenario. Aditya can notes, create task with attachments (images,links) and then set reminders for the tasks. He will not miss even a single task and deadlines. His life would be far more managed and organized. He can take quick notes, save them on cloud , share them with anyone , anytime and can be reminded.

  80. Akash Kumar
    August 25, 2015 at 4:30 pm

    For Adithya OneNote feature of Lumia 535 will work like a boom . Using the onenote option he can have quick notes which he would use to remind, improve and implement his daily routine. In this way he can improve himself in a daily way and will also be punctual and disciplined. Even he can also share his daily routine with the help of onenote with OneNote’s sharing feature which in turn will help him in changing his image. This would surely help him in getting out of being mismanaged. This would surely and definitely change his image.

  81. Soham Naskar
    August 25, 2015 at 4:36 pm

    Ans.2) Adithya can use OneNote in Lumia 535 to take quick notes, store them on cloud & can also share them with friends. This feature of Lumia 535 will help him change his image in the society.
    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  82. Bal Sankar
    August 25, 2015 at 4:49 pm

    Day 2 Question (25th August 2015) : Adithya can use Quite a Lot of Lumia 535’s features inorder to organise himself, He could use Onenote for Noting his Days activity, He could take pictures using Lumia/Nokia Camera and plan and Visualize what changes he has to make, and also He could use Microsoft App store to find Tons of Useful Apps for Himself!

  83. Abhijit Jagtap
    August 25, 2015 at 4:59 pm

    Ans 2:- OneNote on Lumia 535 Can Help Adithya. He Can Make Notes Of All The Things For His Daily Routine So That He Can Manage Every Work On Time Given. In This Way He Can Improve His Daily Routine, Be Punctual & Disciplined. Even Everyone Can Share Their Instructions With Him By OneNote’s Sharing Feature. This Would Definitely Adithya Change His Image.

  84. Loki
    August 25, 2015 at 5:56 pm

    One Note , for taking notes on the fly ,
    onedrive , to move files between his phone and desktop
    and to some extent even – MSoffice , specifically Excel sheets
    lumia 535 also will show his calendar info on the lockscreen and the Glance screen…

  85. Anuj Poddar
    August 25, 2015 at 6:43 pm

    Ans 2-
    Adithya is bit mismanaged which creates a problems for him ! but #Lumia535 feature can help him to overcome his bad image !
    “OneNote” on Lumia535 can help Adithya to manage things quite well and easy ! With OneNote feature it would be easy-to-use note-taking and information-management program where you can capture ideas and information in electronic form. Insert files or Web content in full-color, searchable format or as icons that you can click to access.and morover Sharing information would be also very easy !
    This would help Adithya to be more smart ! help him to manage the things well !
    Easy, Quick,Simple & Time saver ! 🙂 #AchieveMore

  86. Rahul Kokate
    August 25, 2015 at 7:57 pm

    Ans 2) One Note feature of Lumia 535 will help Adithya

  87. Dilip Dingankar
    August 25, 2015 at 8:11 pm

    Ans 2) OneNote can help aditya to be more focused, arrange things in order. As OneNote allows to take quick notes, and also it can be stored in clould for future reference. With this aditya can takedown the instruction from everyone and implement it in timely manner and improve his image.

  88. Rahul
    August 25, 2015 at 8:17 pm

    1. Varun would definitely benefit from the onedrive cloud storage. Cause it provides an additional 30gb of storage for lumia users his friend can easily upload the game data onto the drive and varun can download it.
    2. Aditya would benefit from the one note cause it helps in taking down notes instantly and creating checkboxes so that he can go through all the things to be done without fail. Also notes taken down will be stored in cloud hence can be accessed anytime anywhere considering the vast availability of 3g/4g networks in our country now.

  89. Anuj Poddar
    August 25, 2015 at 8:58 pm

    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia is on: Win A Lumia 535 by participating here- http://goo.gl/FHfF5C
    Enjoying the contest ! Fun of sharing with world is awesome !! enjoying the cool questions !! 🙂

  90. Anuj Poddar
    August 25, 2015 at 9:03 pm

    Ans 2-
    Problem with Adithya is he is not good in managing things ! he is bit mismanaged !
    but no worries !! 🙂 #Lumia535 can help him to change this perception of the others !!
    OneNote on Lumia 535 empowers users to take quick notes, store them on the cloud, and share them in real-time.!! Adithya can store any information ,record any important notes,and all the essential information on OneNote and he can share the things with others on it !! Morover by storing things he will never forget anything important !! Morover its fun using OneNote !! Traditional way of writing in copies is old ! lets transform it ! Adithya can use this feature of #Lumia535 and can change himself and can #AchieveMore and more !!! 🙂

  91. Raj
    August 25, 2015 at 9:15 pm

    OneNote feature in Lumia 535 would help Adithya.

    • Tirupati Gavandi
      August 28, 2015 at 3:23 pm

      Ans-3) Parul will use Preloaded Lumia535’s Skype Feature cause it is Effective way to SaveTime and close to your Client.Join Skype meeting and Make all PPT and Excel work done Easily

  92. karan suthar
    August 25, 2015 at 9:17 pm

    answer 1 = varun’s friend use xbox game by which varun can get the game on his Lumoa 535 and download it from windows phone store and start playing.

  93. karan suthar
    August 25, 2015 at 9:19 pm

    answer 1 = varun’s friend use xbox game by which varun can get the game on his Lumia 535 and download it from windows phone store and start playing.

  94. karan suthar
    August 25, 2015 at 9:24 pm

    answer 2 = Adithya can yse MS Office services on his Lumia 535 to manage all day activities and works through One Drive.

  95. Karan Suthar
    August 25, 2015 at 9:25 pm

    answer 2 = Adithya can use MS Office services on his Lumia 535 to manage all day activities and works through One Drive.

  96. himanshu
    August 25, 2015 at 9:42 pm

    Ans 2:- OneNote on Lumia 535 empowers users to take quick notes, store them on the cloud, and share them in real-time Help Adithya to manage His Daily Routine. #AchieveMore #Giveaway

  97. Avinash Laghate
    August 25, 2015 at 10:51 pm

    Ans2. Lumia 535’s OneNote feature would help Adithya immensely. He can take down notes of each and every thing that happens or is important for him. Say for eg. Adithya has to take Maths class at 5.35 in the evening, and since he’s a little mismanaged he forgets to attend it for most of the days, then in that case he can make a Note of it on his Lumia 535 (i.e. on OneNote feature) and ensure he reaches his class on time. Also if someday he forgets to carry a notebook for the class, he can easily take pictures of what I taught in the class or written on board, or record an audio of the teacher teaching and store it on Lumia 535’s OneNote feature so that he can listen or review it again later sometime. Thus this would help him manage many things in his life, be it at school or be with friends or relatives. The OneNote feature will surely make him disciplined and punctual in his personal life, which would help him even more when he grows older and becomes a working professional. He can also share all the notes with his other friends which would make him famous as a very social and helpful person. This way he could #AchieveMore in life with Lumia 535

    Thus the OneNote feature in Lumia 535 will help Adithya change his image in the society.

    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  98. Jeevan jeevan
    August 25, 2015 at 11:20 pm

    @jeevansetty, first is onenote but other than this app there is so many Microsoft apps also available to be Punctuality’s matter

  99. Pramit
    August 26, 2015 at 8:39 am

    ofcourse OneNote. I’m doing the same

  100. Gopalakrishnna. P
    August 26, 2015 at 9:48 am

    Ans3: Skype

    With Skype in lumia 535, parul can manage existing customers and also get new customers, cause Lumia 535provides amazing Skype experience on its 5 inch wide display. Users can enjoy a simulating video call experience through the 5 MP wide angle camera and connect with loved ones anytime, anywhere.

  101. Manjit Sarma
    August 26, 2015 at 9:51 am

    Ans.3 ) : SKYPE :
    with the help of Skype,Parul can maintain a good relations with her client anytime from anywhere!

  102. Rakesh Kumar
    August 26, 2015 at 9:57 am

    Ans 3) Skype
    Because
    Lumia 535provides amazing Skype experience on its 5 inch wide display. Users can enjoy a simulating video call experience through the 5 MP wide angle camera and connect with loved ones anytime, anywhere.

  103. Siddharth Giri
    August 26, 2015 at 10:04 am

    A3) Parul can manage her existing customers and also contact with new customers/clients with the Skype video calling features. She will also connect with her Family and Friends easily. #AchieveMore

  104. GOWTHAMAN M
    August 26, 2015 at 10:06 am

    Answer 1 : ONE DRIVE

  105. GOWTHAMAN M
    August 26, 2015 at 10:07 am

    Answer 2 : ONE NOTE

  106. Abhijit Patra
    August 26, 2015 at 10:09 am

    Day:3 She can use Skype feature, With help of 5 MP wide angle camera she can share Quilling work directly with client

  107. GOWTHAMAN M
    August 26, 2015 at 10:10 am

    Answer 3 : SKYPE

  108. Haravind kumar
    August 26, 2015 at 10:21 am

    A3. Skype : Parul can make use of Skype on Lumia535 to deal with clients. She can contact the clients or explain things or sort out an issue easily even when she’s away. It will be easier for her to connect with friends n family through skype n maintain balance between work n family.

  109. Anuj Borkhataria
    August 26, 2015 at 10:23 am

    Ans.1) Varun’s friend can share the game with Varun using Apps Corner available on Lumia 535 so that he can enjoy the game too =)
    #AchieveMore #Giveaway

  110. Anuj Borkhataria
    August 26, 2015 at 10:25 am

    Ans.2) Adithya can use OneNote available on Lumia 535 so that he can manage his lists of tasks and note them with an ease =)
    #AchieveMore #Giveaway

  111. Anuj Borkhataria
    August 26, 2015 at 10:33 am

    Ans.3) Parul can use MS office suite available on Lumia 535 to expand her business and interact with her clients anywhere, anytime =)
    #AchieveMore #Giveaway

  112. Dilip Dingankar
    August 26, 2015 at 10:43 am

    Ans 3) Skype. Parul can expand her business
    by connecting, conducting meeting with the client at any time via video call on Skype. The experience of video call will be amazing as Lumia 535 sports 5mp wide angle camera and beautiful 5inch wide display.

  113. Jeet
    August 26, 2015 at 10:53 am

    Ans-3) Skype

    Parul can use skype to maintain good relation with clients and can find new clients on it…

  114. Deepayan Bssu
    August 26, 2015 at 11:45 am

    day 3.. Ans 3)- parul should use the “Skype”.
    with the help of skype parul can maintain good relations with existing clients anytime anywhere and can also connect with the new clients.and improve his business.lumia 535 has 5 mp wide angle camera.it will be helpful for her using skype. #AchieveMore #Giveaway

  115. Rahul Bhandari
    August 26, 2015 at 12:20 pm

    The MS Office Suite of Lumia 535 can help Parul to achieve more productivity on-the-go. She can manage to prepare documents, data analysis, data sheets, impressive ppt presentations with it’s MS Word, Excel and PowerPoint applications to share with existing and new clients.

  116. Mukesh kumar
    August 26, 2015 at 12:55 pm

    Ans-3/))
    Skype- due to large screen size and 5MP front camera, it would help parul to maintain relation with clients .i.e(new & old)
    And also it would help her to dispaly her work in real time.

  117. Nitin Biradar
    August 26, 2015 at 12:59 pm

    Ans 3) Skype
    Parul use Skype to maintain relationship with existing client and with new too from any where any time. Also it helps to expend Quilling business with Conference video call.

  118. drpatil
    August 26, 2015 at 1:03 pm

    Ans 1- ONE DRIVE
    #AchieveMore #GIVEAWAY

  119. Kotesh
    August 26, 2015 at 1:11 pm

    Parul should use Skype because 5MP wide angled front facing camera she can early interact with her clients and dealers easily and can improve business widely

  120. August 26, 2015 at 1:51 pm

    Ans 1: One Drive: With the help of One Drive he can Share the Game with His friend

  121. August 26, 2015 at 1:53 pm

    Ans 2. Lumia 535’s OneNote feature can help him to manage his routine work in time and at correct location. He also able to invite and share his events with other friends and family members

  122. Aditya Aggarwal
    August 26, 2015 at 2:04 pm

    Answer Day-3) Parul can use MS Office Suite on her Lumia 535 to increase her productivity and manage her business.
    With the help of PowerPoint she can create demo and can present her business products to new customers. With the use of Word and Excel she can manage her existing clients even on the go.

  123. August 26, 2015 at 2:06 pm

    Ans 3: Parul can use the Lumia Business Apps in her Business to get it new Heights The apps like LinkedIn, Skype, Twitter, Facebook, DropBox, Office, OneDrive, Different Apps for Camera and GPS, Microsoft Dynamic CRM for her Client management on the Go…

    Using these applications she can do marketing as well as manage all her clients in CRM module and stay connected with old as well as new clients…

  124. Charlie
    August 26, 2015 at 2:21 pm

    A3) Parul Can Save her Time By ‘Skype’ which Features Real Face Time On Lumia 535 With 5MP Of Beautiful Front Camera

    She Can Maintain Relationship With Her Existing Clients With ‘Skype’ By Connecting With Them,Save Time,As Well As Bag Some New Ones !

    #AchieveMore
    #Giveaway

  125. Devam Khurana
    August 26, 2015 at 2:27 pm

    Ans 2
    Parul should use Skype
    THanks

  126. Loki
    August 26, 2015 at 3:02 pm

    Ans3 ). For her business which needs her to save time , and stay focused ,
    1) Skype – being a common used business mode of comm , is available to all .. And with it being highly merged in Lumia 535 , Makes it the perfect mode for her to interact , with her Customers & partners.
    Lumia 535 , has the unique wide angle front camera which is a huge benefit on skype calls

    2) One Note – A shared one note setup , between her and partners/clients Can help ease on regular orders/conversations .. for ex; The need for a regular client to update the quantity needed , would just need him to Amend his end of the One Note file .

  127. Soham Naskar
    August 26, 2015 at 3:54 pm

    Parul can make use of Skype feature on Lumia 535 to deal with clients. She can contact the clients & explain everything to sort out the problems. The video calling experience will be better with 5 mp wide angle camera & 5 inch display of Lumia 535. This feature of Lumia 535 can help her save time, relationship with existing client & even bag the deals with the new ones.
    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  128. Bhakti Hingu
    August 26, 2015 at 3:57 pm

    Ans.1) Varun’s friend can use One Drive in his Lumia 535 so that he can send the game to Varun from US very easily =)
    #AchieveMore #Giveaway

  129. Bhakti Hingu
    August 26, 2015 at 3:59 pm

    Ans.2) #AchieveMore #Giveaway
    Adithya can use OneNote on his Lumia 535 to take quick notes of his tasks, lists, etc.. and can manage them innovately!

  130. Bhakti Hingu
    August 26, 2015 at 4:01 pm

    Ans.3) #AchieveMore #Giveaway
    Parul can use the SKYPE which is built-in in the Lumia 535 to make crisp video calls hence helping her expand her business, relationship with clients with proper time management!

  131. Banpreet kaur
    August 26, 2015 at 4:47 pm

    Skype feature of Lumia 535 can help her save time, relationship with existing client, and even bag the deals with new ones as Lumia 535 provides amazing experience on its 5 inch wide displaywith which users can enjoy a simulating video call experience through the 5 MP wide angle camera and connect with anyone, anytime, anywhere, with which Parun can get in touch with her old/new customer anywhere #AchieveMore #Giveaway

  132. Anuj Poddar
    August 26, 2015 at 5:25 pm

    Ans 3-
    #Lumia535 awesome features can help Parul to achieve his dreams !!
    She can saves lot of time through Skype as
    #Lumia535 provides amazing Skype experience on its 5 inch wide display. She can enjoy a simulating video call experience through the 5 MP wide angle camera and connect with the peoples anytime,anywhere .With this She can also maintain the relationship with the exixting clients ..be in touch with them.
    Moroover with the MS Office Suite Lumia 535 is pre-packed with MS Word, Excel, and PowerPoint to help users Achieve More productivity on-the-go.! She can makes the presentations any time where ever she is ..and can share with the clients and peoples to always in touch with them..sharing ideas which would help Parul to expand her business and take it to the great height to #AchieveMore 🙂

  133. Akash Kumar
    August 26, 2015 at 5:32 pm

    Ans3: Skype

    With Skype in lumia 535, Parul can manage existing customers and also get new customers, cause Lumia 535provides amazing Skype experience on its 5 inch wide display. Users can enjoy a simulating video call experience through the 5 MP wide angle camera and connect with loved ones anytime, anywhere.She can also manage her existing customers and also contact with new customers/clients with the Skype video calling features. She will also connect with her Family and Friends easily. She can also make use if Skype to deal with her clients . She can contact the clients or explain things or sort out an issue easily even when she’s away. It will be easier for her to connect with friends n family through skype n maintain balance between work n family.

  134. Sasikumar Shanmugam
    August 26, 2015 at 7:10 pm

    Answer for the question day 3 : skype. To contact and manage clients in her busy schedule skype is the best one.

  135. Rahul Kokate
    August 26, 2015 at 7:23 pm

    Ans 3) Skype will help parul for sure!!

  136. Raj
    August 26, 2015 at 9:41 pm

    1) “Microsoft Office” feature of Lumia 535 can help Parul to save time, relationship with existing client, and even bag the deals with new ones.

    2)Skype

  137. August 26, 2015 at 9:47 pm

    She can use SKYPE to interact face to face with existing customers & even make new ones without stepping out of her Business area.

  138. Bal Sankar
    August 26, 2015 at 10:17 pm

    Answer 3: Parul could use Skype using Lumia 535 to connect with existing client and Save her Relationships. Moreover could use other Social Media Apps Available in Microsoft Store to Improve upon her Connectivity !

  139. himanshu
    August 26, 2015 at 10:49 pm

    A3) Parul Can use ‘Skype’ which has the Features Real Face Time & Make the relationship with existing client, and even bag the deals with new ones. On Lumia 535 With 5MP Of Beautiful Front Camera #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  140. nilesh cr
    August 26, 2015 at 11:46 pm

    Ans 3) Parul should make use of skype on her lumia 535 to maintain communication with her partners , clients , this would help her growing her business also she could use it to stay in touch with family & friends #AchieveMore #GIVEAWAY

  141. Ashutosh Kumar Singh
    August 26, 2015 at 11:50 pm

    Ans 3. Parul should use Skype and 5MP wide angle camera to make video calls. MS Office Suite will help her manage her buisness mails , will help make PPT’s, also she can take quick notes in One Note.She will be able to present the PPT over Skype to her existing and prospective clients.This way she can connect with her clients. Video calls are always more fruitful as they bring the feeling of being present in person. Clients will more privileged and will find Parul more customer-oriented this way. She will be able to win new clients as well.
    #AchieveMore with Lumia 525

  142. Avinash Laghate
    August 26, 2015 at 11:57 pm

    Ans3. Who says Parul has no one to help her out ? She has her Lumia 535 and its various fabulous features to help her, in her business ambitions.

    1) Parul can use the MS Office Suite, prepacked with Lumia 535 which can help her #AchieveMore productivity while she is on-the-go!

    2) The MS Office Suite, would help her create a small office in her phone while she’s at home or when she’s at work or when she’s on-the-go. The MS office suite comes with MS Word, Excel and PowerPoint, which are the basic need of any business in this age of digitization. With this she can manage to prepare various business documents and data sheets. She can do various data analysis of the data to come up with solution on any business problem she is facing. She can also make impressive powerpoint presentations to impress her investors which would guarantee her funds to run her business smoothly.

    3) As Parul is too busy most of the times, Lumia 535 would come very handy to her. She can manage all the business from her phone using MS Office Suite, even if she stays away from her desktop due to work load.

    4) Even if she’s halfway through while giving presentation to her clients, and she needs to delete few slides, she can delete the unwanted slides from her phone and as powerpoint is synced with OneDrive, the changes she would make, would automatically get reflected in her presentation deck. Also she can save her work on OneNote and also share the data with her clients with the help of the same feature.

    Thus Lumia 535’s MS Office Suite would help to act promptly on the client requirements and get great deals from not just one but from many clients and this would in turn help her to #AchieveMore in her Quilling business.

    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  143. Gopalakrishnna. P
    August 27, 2015 at 10:14 am

    Ans4: MS Office suit and

  144. Gopalakrishnna. P
    August 27, 2015 at 10:15 am

    Ans4: MS Office suit and Skype

  145. Abhijit Jagtap
    August 27, 2015 at 10:24 am

    With Skype In lumia 535, Parul Can Manage Existing Customers & Also Get New Customers, Becoz Lumia 535 Provides Amazing Skype Experience On Its 5 Inch Wide Display. Users Can Enjoy A Simulating Video Call Experience Through The 5 MP Wide Angle Camera & Connect With Loved Ones Anytime & Anywhere. ^_^

  146. Gopalakrishnna. P
    August 27, 2015 at 10:35 am

    Ans4 : MS Office suit and Skype

    Lumia 535 comes with MS Office suit so vipin create required presentation for meeting on the go and using Skype on Lumia 535 give presentation on the go without missing his recording.

  147. Manjit Sarma
    August 27, 2015 at 11:20 am

    Ans.4) one of the most important app of Lumia 535, “MS Office Suite” can help Vipin! #AchieveMore

  148. Haravind kumar
    August 27, 2015 at 11:44 am

    A4. MS Office Suite: With MS Office Suite feature on #Lumia535 Vipin can tackle the situation easily even on the go.

  149. Anuraj Bose
    August 27, 2015 at 12:11 pm

    Vipin should use the app called SKYPE for meeting/aligned with that client, and take his studio recording on the go.

  150. Kotesh
    August 27, 2015 at 12:27 pm

    Day 4) Answer: Vipin must use Microsoft Office Suit because it is packed with Ms word ,Excel,PowerPoint . By this feature he can make his business reports and PowerPoint presentation while he is on the go and save it on his onedrive . So Ms Office useful for me rightnow.

  151. Mukesh kumar
    August 27, 2015 at 12:47 pm

    Ans:4
    Ms office suite-powerpoint
    He can use powerpoint to show case his ideas of his business and share it via ONEDRIVE sonwhen he is not available, others can use it to showcase his business ideas..

  152. Siddharth Giri
    August 27, 2015 at 1:05 pm

    A4)
    1st Step:-» Vipin can create a PowerPoint Presentation using MS Office Suite and save it into OneNote and then he can share it with his client.

    2ns Step:-» He can continue his way to recording.

    And the best part of Lumia 535 He can do all the work On-The-Go. #AchieveMore

  153. Abhijit Patra
    August 27, 2015 at 2:37 pm

    Day 4: Vipin Can save his work in power point presentation and share it via one drive and continue his way of studio

  154. Devam Khurana
    August 27, 2015 at 2:39 pm

    Ans 4
    MS Office SuitE
    Thnakuu

  155. Anuj Borkhataria
    August 27, 2015 at 2:52 pm

    Ans.4)
    On the way to his studio, Vipin can create client pitch, documents, sheets and what not on MS office suite using his Lumia 535 and can share his productivity On-The-Go. So he could do both music as well as office work too =)
    #AchieveMore #Giveaway

  156. Deepayan Basu
    August 27, 2015 at 3:19 pm

    day 4 Ans 4)- MS office suite and skype

    a)with the help of “MS OFFICE SUITE” vipin can create the required presentation on power point for the meeting.MS office suite is packed with excel,powerpoint,ms word.
    b)after creating the presentation for the meeting with the help of “SKYPE” he can give the presentation on skype on the go without missing his recording.
    with the help of this two feature on lumia 535 vipin can sort out his situation.
    #AchieveMore #Giveaway

  157. Bhakti Hingu
    August 27, 2015 at 4:17 pm

    Ans.4 #AchieveMore #Giveaway
    Vipin should tackle the situation by using MS office suite available on Lumia 535 to create documents, ppts, sheets etc. while on the way to his studio!

  158. Charlie
    August 27, 2015 at 4:28 pm

    A4) Its Clearly Microsoft Office Suite And Skype On Lumia 535 Which Will Help Vipin
    Tackle The Situation!

    He Can Create The Required Presentation For Clients in Microsoft Office Suite,Without Going Anywhere,YES!
    On-The-Go! He Can Make Presentation On the Way Going to his recording studio
    And Can Even Present It With Skype!
    By Doing This He’ll Satisfy Clients As Well As Not Miss An Important Recording!

    #AchieveMore
    #Giveaway

  159. Abhijit Jagtap
    August 27, 2015 at 4:30 pm

    Ans 4:- MS Office Suit & Skype

    Lumia 535 Comes With MS Office Suit So Vipin Create Required Presentation For Meeting On The Go & Using Skype On Lumia 535 Give Presentation On The Go Without Missing His Recording. ^_^

  160. Raj
    August 27, 2015 at 5:12 pm

    1) Office, Vipin can use Microsoft Office in Lumia 535 to tackle the situation by creating PowerPoint Online and can keep the presentations using OneDrive.
    2)Skype,
    also Vipin can share his thoughts with his clients using Skype calling.

  161. August 27, 2015 at 5:24 pm

    He can make Powerful PowerPoint Presentation using MS Office on his phone and can mail the presentation to her secretary to pass it to the client or he can use ONEDRIVE to share the PPT.
    #timesaved
    #AchieveMore #giveaway

  162. krishna
    August 27, 2015 at 5:56 pm

    Ans of Day 4 :
    Vipin can use #MSOfficeSuite to make the presentation and can save/share using #Onedrive so that’s how lumia helps vipin

  163. Anuj Poddar
    August 27, 2015 at 6:08 pm

    Ans 4-
    In the given situation Vipin want to do multitasks and morover his presence is also neccessary for both, for recording at a renowned studio and to attend a important client pitch.
    So to tackle this difficult situation #Lumia535 can help him to solve the problem..
    Since he was on his way for recording at a renowned studio he can use the inbulit skype in #Lumia535 which provides amazing Skype experience on its 5 inch wide display. and can enjoy a simulating video call experience through the 5 MP wide angle camera ! so he can attend the important client meeting with the skype which will make him feel as if he is talking live and at the same time he can also complete his recording at a renowned studio !! This will help him tackling the situation..:) and also help him to #AchieveMore

  164. Rakesh Kumar
    August 27, 2015 at 6:54 pm

    Ans4) “MS Office Suite” App can help Vipin to #AchieveMore

  165. Akash Kumar
    August 27, 2015 at 6:56 pm

    Ans4 : MS Office suite and Skype

    Vipin can create required presentation for meeting on the go with the help of MS Office suite as MS office suite is fully packed for solving Vipin’s problem which contains features like MS word excel , PowerPoint etc and using Skype on Lumia 535 he can also give presentation on the go without missing his recording.
    With the help of these these features Vipin can easily sort out the problems.

  166. Loki
    August 27, 2015 at 7:34 pm

    Ans 4) MS office for editing all documents on the go,
    Skype – for if a conversation is to be done ,

  167. Pramit
    August 27, 2015 at 7:38 pm

    Answer 3: easily using Skype, and several other apps from store

  168. Pramit
    August 27, 2015 at 7:41 pm

    Answer 4: MS Office Suite (MS Word, Excel, and PowerPoint) for productivity on the go

  169. Praveen Gaikwad
    August 27, 2015 at 7:59 pm

    Ans 1) One Drive
    The sharing would be easy using one drive feature in lumia 535..

  170. Jeet
    August 27, 2015 at 8:00 pm

    Ans 4) MS Office Suite

    It is the Best app which can help in this situation…

  171. Praveen Gaikwad
    August 27, 2015 at 8:04 pm

    Ans 2) One Note and One Drive
    One Note could be helpful for managing notes and
    even One Drive can be helpful for document and picture.
    Sorry for being late……

  172. Praveen Gaikwad
    August 27, 2015 at 8:09 pm

    Ans 3) Skype
    SKYPE can be used for video calling to maintain relationship existing client and can be used to add new contacts
    Sorry for being late……

  173. Rahul Kokate
    August 27, 2015 at 8:27 pm

    Ans 4) Vipin should use Microsoft Office.

  174. Praveen Gaikwad
    August 27, 2015 at 8:41 pm

    Ans 4) Vipin should use Skype and MS Office Suite to tackle the situation.
    Skype for the communication and sharing files
    MS Office Suite for creating documents, power point presentation or excel sheets (as per requirement)
    Sorry for being late……

  175. Bal Sankar
    August 27, 2015 at 8:44 pm

    Day 4 Question (27th August 2015): Vipin could use Onenote, MS Office for Mobiles and One drive/Skype for his Particular Situation!

  176. Soham Naskar
    August 27, 2015 at 9:03 pm

    Ans 4: Vipin can create a PowerPoint Presentation using MS Office Suite & save it to OneDrive & share it with his client.
    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  177. Avinash Laghate
    August 27, 2015 at 9:34 pm

    Ans4. Vipin would surely have been in a dilemma had he not had Lumia 535 and its awesome features, with him. As Vipin is pursuing his dream of being a musician and also looking after the business, a Lumia device is a must for him.

    1) To help him prepare the client pitch he can use the MS Office Suite that comes prepacked with Lumia 535. The MS office suite comes with MS Word, Excel and PowerPoint, which are the basic need of any business in this age of digitization. With this he can manage to prepare various business documents and data sheets. He can do various data analysis of the data to come up with solution on any business problem. He can also make impressive powerpoint presentations to impress his clients. As Vipin is on his way to the recording studio and he needs to amend his client pitch, can make changes to the pitch from his phone and as powerpoint is synced with OneDrive, the changes he would make, would automatically get reflected in his presentation deck. Also he can save his work on OneNote and also share the data with his clients with the help of the same feature. Thus feature would come handy when Vipin is on-the-go as in this case where he is heading to the recording studio.

    2) Also, in case, if his presence at the recording studio is equally important, then in that case, Vipin can use Skype to make video calls to his clients. With the help of Skype, Vipin can make free Skype to Skype video and voice calls as well as send instant messages to friends,family and clients around the world. Thus instead of giving the client pitch by personally meeting them, he can give them the pitch with the help of Skype on his Lumia 535 device!

    This would ensure that he would be able to to reach the recording studio on time and at the same time also maintain good business relations with his clients and smoothly run his business. Thus Lumia 535 would help Vipin #AchieveMore and maintain an equilibrium between his passion (of being a Musician) and his business.

    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  178. Aditya Aggarwal
    August 27, 2015 at 9:45 pm

    Answer Day 4) Vipin can use MS Office Suite of Lumia 535 to complete the Job. Lumia 535 comes with MS Word, Excel, and PowerPoint that can help Vipin to complete the client work on-the-go.

  179. Sasikumar Shanmugam
    August 27, 2015 at 10:52 pm

    Answer for the question day 4 : MS Office Suite. All kinds of presentation (power point), word , excel works can be done using Ms office suite feature in lumia 535.

  180. Banpreet kaur
    August 27, 2015 at 11:00 pm

    Vipin needs MS Office Suite

    Lumia 535 is pre-packed with MS Word, Excel, and PowerPoint to help users Achieve More productivity on-the-go, with this he can do his work on his mobile, when he is free during recording & keep his client & himself happy

  181. nilesh cr
    August 27, 2015 at 11:24 pm

    Ans 4) vipin must make use of ms office suite to make/edit presentations /word docs required for the pitch #AchieveMore #Giveaway

  182. himanshu
    August 27, 2015 at 11:45 pm

    Ans4 : MS Office suit and Skype

    Lumia 535 comes with MS Office suit so vipin create required presentation for meeting on the go and using Skype gave presentation without missing his recording. #AchieveMore #Giveaway

  183. Rahul Bhandari
    August 28, 2015 at 8:39 am

    The MS Office Suite and Skype on Lumia 535 can help Vipin. He can prepare the PowerPoint presentation on MS PowerPoint and send it to the concerned member. And he also can get in touch live with the other members with the help of Skype to make them understand well about the presentation. All these he can do while on the go.

  184. Gopalakrishnna. P
    August 28, 2015 at 11:21 am

    Ans5: OneDrive

    Debjit should use One Drive cause, In addition to the in-built 8 GB storage, Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. This makes it easy for users to share, view, and edit their documents on-the-go.

  185. Dilip Dingankar
    August 28, 2015 at 11:26 am

    Ans 4) Vpin can use make use of Microsoft office suite,
    as lumia 535 comes with MS Word, Excel, and PowerPoint preinstalled. He can edit the docs, presentation on a go.

  186. Dilip Dingankar
    August 28, 2015 at 11:37 am

    Ans 5) Debjit should have backed up all the important documents, sheets on One drive so that he can have access to the file at anytime. With this it will be easy for him to share the file to his boss without any hasle.
    Also with the help on Microsoft office suite he can edit the files if requires.

  187. Abhijit Patra
    August 28, 2015 at 11:41 am

    Day 5:No problem for Debjit because he have MS Office Suite, His all work data automatically saved on his cloud account and he can access that data and modify it anytime anywhere with Lumia 535

  188. Manjit Sarma
    August 28, 2015 at 12:02 pm

    Ans.5) next time Debjit should keep his docs in “OneDrive” ! #AchieveMore

  189. Anuj Borkhataria
    August 28, 2015 at 12:14 pm

    Ans.4)
    Debjit can store his important files, sheets and documents on OneDrive with Lumia 535 so that next time if he accidentally deletes it, even then he can easily share the files with his boss =)
    #AchieveMore #Giveaway

  190. Haravind kumar
    August 28, 2015 at 12:23 pm

    A5. OneDrive: Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. This makes it easy for Debjit to share, view, and edit their documents on-the-go n earn some good points from his boss.

  191. Praveen Gaikwad
    August 28, 2015 at 12:38 pm

    Ans 5) Debjit should use One Drive feature of Lumia 535 next time to avoid such a fuss.
    He should store all office documents on One Drive instead of desktop.

  192. Deepayan Basu
    August 28, 2015 at 12:39 pm

    day 5 Ans 5)- Debjit should keep his documents on “one drive”
    Debjit should use One Drive cause, In addition to the in-built 8 GB storage, Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage.
    he can backup his documents on one drive..with the help of one drive he can acess them at any time without any hastle.he can edit the documents with the help of microsoft office suite to.
    #AchieveMore #Giveaway

  193. Siddharth Giri
    August 28, 2015 at 12:42 pm

    A5) From Next Time Debjit should use One Drive to save all the MS Office Suite files coz He can access to his vast clients database and leads sheet On-The-Go.

  194. ANURAJ BOSW
    August 28, 2015 at 12:45 pm

    Debjit can manage a copy of that Sheet simonised With one drive with what Lumia 535 does easily. and another way Via Lumia 535 remote desktop app simply That document can be copied and Save to phone and then mail that to his furious boss.
    lumia 535 can make life easy of Debjit

  195. Aditya Aggarwal
    August 28, 2015 at 12:50 pm

    Debjit should store the files on OneDrive. He can easily access the files stored on OneDrive through his Lumia 535 and can also share, view, and edit these documents on-the-go.

  196. Aditya Aggarwal
    August 28, 2015 at 12:53 pm

    Answer Day 5) Debjit should store the files on OneDrive. He can easily access the files stored on OneDrive through his Lumia 535 and can also share, view, and edit these documents on-the-go.

  197. agnes apps
    August 28, 2015 at 12:53 pm

    5)Access the documents from one drive. By signing in with the outlook account. He might have got them backed up

  198. Alark Dixit
    August 28, 2015 at 1:03 pm

    Hi,

    Sorry for Delay contribution in this contest.
    1) One Note ( Share & Text in Real time)
    2) One Note (Manage all reminders, Activity, Plan use it for Reminder)
    3) Skype is giving real interaction to Family, friends and Client in her busy life schedule.
    4) Office Suite he can be Edit all doc. and prepare according to client pitch.
    5) He needs to use one drive on his live ID it will help him to manage all data will be store in his ( cloud storage).

  199. Mukesh kumar
    August 28, 2015 at 2:10 pm

    Ans 5:
    He can use ONEDRIVE to store all his important files, so he can access it from anywhere/from any device.

  200. Kotesh
    August 28, 2015 at 2:10 pm

    Answers 5 …..Debjit should use onedrive to store large amount of files in it. so he can access then wherever he wanted to… By doing this he can cool down his boss

  201. Loki
    August 28, 2015 at 2:21 pm

    Ans 5) Onedrive- obviously his account at his desktop and phone would be same , so any Creation/Deletion/Editing of any docs from any device will be kept in Onedrive , Thus allowing him multiple access points .

  202. Tirupati Gavandi
    August 28, 2015 at 2:58 pm

    Ans-1) Satish must Use Skype to Ask Them For Game he wants Use Lumia535 Feature OneDrive which Gives 30 GB Free Cloud Storage to Take it.

  203. Tirupati Gavandi
    August 28, 2015 at 3:11 pm

    Ans-2) Aditya Should Use Lumia535’s Feature OneNote cause Using That He will Note it Down Daily Routine work list and then he will not taunted by Teacher,Parents,Friends etc.

  204. Jeet
    August 28, 2015 at 3:12 pm

    Ans 5) As office suit automatically backup our data to onedrive….he can easily dowload it from onedrive…
    so ans is Onedrive

  205. August 28, 2015 at 3:21 pm

    A1. Varun can get the game through ‘ONE DRIVE’ & satisfy his urge to play.

    A2. Aditya can manage better using ‘ONE NOTE’ .

    A3. MS ONE SUITE of Lumia 535 can help Parul save time, relationship & even bag deals with new ones.

    A4. MS ONE & Skype to Vipin’s rescue. He can manage both tasks easily!

    A5. Debjit should use ONE DRIVE on Lumia 535 to skip such situations again.

    #AchieveMore #Giveaway #FingersCrossed ♡😍

    @iDigestIndia @LumiaIndia

  206. Tirupati Gavandi
    August 28, 2015 at 3:40 pm

    Ans-4) Vipin Can use MSOffice Feature of Lumia535 and save his work in power point presentation or Excel and share it via one drive and continue his way of studio

  207. Akash Kumar
    August 28, 2015 at 3:47 pm

    Debjit should use One Drive , Because in addition to the in-built 8 GB storage, Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage.
    So , he can backup his documents on One Drive..with the help of One Drive he can access them at any time without any hassle even it is being deleted by him accidentally.And with this help of OneDrive, his boss will never get furious and absolutely no FUSS too. More what, he can also edit the documents on the go.

  208. Tirupati Gavandi
    August 28, 2015 at 3:53 pm

    Ans-5) Using OneNote Feature of Lumia535 which is also available on Desktop.Through that Debjit Synchronise OneNote and Share it with Boss OnTheGo immediately.

  209. August 28, 2015 at 3:55 pm

    Debjit should copy his important Files on OneDrive folder , windows will automatically upload it on the OneDrive and then he can easily access those files on his lumia 535 anywhere anytime.
    #giveaway #Achievemore

  210. Tirupati Gavandi
    August 28, 2015 at 3:56 pm

    Ans-3) Parul will use Preloaded Lumia535’s Skype Feature cause it is Effective way to SaveTime and close to your Client.Join Skype meeting and Make all PPT and Excel work done Easily

  211. Ashutosh Kumar Singh
    August 28, 2015 at 3:57 pm

    Ans 4)- With Lumia 535 and built in MS office suite and skype, Vipin can be productive from anywhere and on the go .
    With MS OFFICE, Vipin can create/edit the any Powerpoint presentation for the client meeting. He can create a Spreadsheet to impress his client. Once he has the presentation and spreadsheet ready, he can give a presentation to the client over SKYPE using awesome 5MP front camera.
    Thus VIPIN need not miss his recording and can stay productive on the go.

    #AchieveMore #Giveaway

  212. Ashutosh Kumar Singh
    August 28, 2015 at 4:07 pm

    Ans 5 ) Had Debjit an awesome Lumia phone, he would not have been in a such a mess. Lumia 535 device comes with OneDrive pre-installed. just create a onedrive account and then save all your important documents there. Now you can access the documents anywhere , anytime.
    Debijit should also store all his important spreadsheets and documents on the onedrive. With a Lumia 535, he will get 30GB storage. So he can store huge amount of data there. Next whenever his boss will ask for any important document, he can share the link from OneDrive.
    Debijit should also tell hsi Boss about awesome Lumia 535 and its super cool capabilities. He might even get a promotion for it.

  213. Rahul Bhandari
    August 28, 2015 at 4:28 pm

    The huge storage capacity of OneDrive inLumia 535 can help Debjit for sure. It has sync feature with which he can upload and save his important documents to it and also can access and share them anytime his boss needs. He can store them from PC and access them from phone. As simple as that.

  214. Bal Sankar
    August 28, 2015 at 4:38 pm

    Day 5 : Debjiy should make use of OneDrive in order to save his Important Presentations, That way he can access his Doc with any Internet connected device, Plus with office 365 for Lumia 535, He could save the Presentation Directly to his Microsoft OneDrive Account Instantly with ease.

  215. Ashish Mane
    August 28, 2015 at 4:38 pm

    Ans.1) Powered by a 1.2 Ghz quad-core processor Qualcomm Snapdragon 200and 1 gb ram he play any game without lags most important feature is Xbox it definitelyshould Varun’s friend use to satisfy his urge for the game.

  216. maninder
    August 28, 2015 at 5:15 pm

    All five answers are followings:
    1.Varun’s friend can send him game using one drive.Varun’s friend can also send to him name/link of game to download from windows app store if it available their.
    2.Aditya can use one note app to manage his work.Through one note he can create task lists,plans and can share notes with friends.
    3.Parul can use skype to keep relationship with existing clients and can save lot of time.Can eaisly share required data through one drive and can use Office suite to increase productivity.
    4.Vipin can use one drive to access his data any time,any where and can use skype to intract with client.
    5.Debjit needs one drive. Because by syncing data through one drive he can access his data from any place and can send or share file through one drive.

  217. Devam Khurana
    August 28, 2015 at 5:16 pm

    ANS 5
    HE Should use one driveee
    Thanku

  218. August 28, 2015 at 5:40 pm

    1st answer is One Drive!
    2nd answer is MS Office Suite!
    3rd answer is Skype!
    4th answer is OneNote!

    Nailed it in just 4 minutes.
    #Shared #Followed #Participated #Answered

  219. Anuj Poddar
    August 28, 2015 at 5:50 pm

    Ans 5-
    For Debjit it’s absolutely important for Debjit to always have access to his vast clients database and leads sheet.
    henceforth #Lumia535 can help him to avoid any sort of fuss that can creates a problem for him as he is the immediate subordinate to his boss.
    Leave storage worries to OneDrive. #AchieveMore with your #Lumia535 ! 🙂
    Yes !!
    So now whatever the size of documents can be ! #Lumia535 #OneDrive feature can help Debjit to keep his large database safely store in OneDrive Lumia 535 comes with 30 GB of Free OneDrive storage. This makes it easy for users to share, view, and edit their documents on-the-go.!!
    This will make sure that no such incident happens ! and Debjit can always impress his boss ! 🙂 to #AchieveMore

  220. Abhijit Jagtap
    August 28, 2015 at 6:53 pm

    Ans 5 :- OneDrive

    Debjit Should Use One Drive Cause, In Addition To The In-Built 8 GB Storage, Lumia 535 Comes With 30 GB Of Free OneDrive Storage. This Makes It Easy For Users To Share, View, & Edit Their Documents On-The-Go. ^_^

  221. Charlie
    August 28, 2015 at 7:00 pm

    A5) Debjit Should Store All His Files On
    ‘OneDrive’ By Microsoft With 30GB Of Free Storage On Lumia 535 , Which Enables Users To Get Stored Files Anywhere,Anytime! Without A Hassle From The Cloud Storage Of
    OneDrive.So Next Time He Avoids The Fuss…

    #AchieveMore
    #Giveaway

  222. August 28, 2015 at 7:04 pm

    Alright so here it goes to the answer of your last question :-

    OneNote.

    #worldsbestboy #AchieveMore #GiveAway @LumiaIndia @iDigestIndia

  223. Rahul Kokate
    August 28, 2015 at 7:18 pm

    Ans 5) Debjit should use ONE DRIVE feature of Lumia 535

  224. Soham Naskar
    August 28, 2015 at 8:10 pm

    Ans 5: Debjit should use OneDrive to save the important files & documents so that he can avoid the fuss.
    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  225. Avinash Laghate
    August 28, 2015 at 8:29 pm

    Ans5) Debjit could have created a serious blunder had all the client database and leads sheet been deleted. Fortunately for him he had saved it on his desktop. But fortune won’t favour him always and to avoid such serious mistake from happening again, Debjit should use, Lumia 535’s OneDrive feature.

    OneDrive comes with abundant storage space. If Debjit has less storage space available on his PC/computer, then he can always store all the excess files on Lumia 535’s OneDrive feature. Lumia 535 has an in-built 8 GB storage with 30 GB of Free OneDrive Storage! This makes it easy for the user to share, view and edit their documents from their Lumia device itself. With such abundant storage space, Debjit would henceforth no longer need to delete any files and thus any all his data would remain secure and safe.

    This way, if Debjit has access to all data, his boss would consider him as an ideal and responsible employee of his office and this way Debjit can #AchieveMore in his career!

    #AchieveMore #Giveaway by @iDigestIndia

  226. Raj
    August 28, 2015 at 9:29 pm

    Debjit should use OneDrive feature in Lumia 535 next time so that Debjit can store all their documents, songs, videos, and much more in one place on the cloud so that they can have on-the-go access. Sharing heavy-sized files which cannot be sent through emails becomes easy with OneDrive and next time #Debjit avoids such a fuss.

  227. Sasikumar Shanmugam
    August 28, 2015 at 9:54 pm

    Answer for the question day 5 : one drive

  228. Nitin Biradar
    August 28, 2015 at 10:45 pm

    Ans 4) MS Office suit and Skype
    It helps Vipin

  229. Nitin Biradar
    August 28, 2015 at 10:49 pm

    Ans 5) OneDrive
    Debjit to access his docs from any where

  230. Anuj Poddar
    August 28, 2015 at 10:56 pm

    OneDrive,Skype,MsOffice,OneNote…so many amazing features of #Lumia535 ..!!!
    Wish to win the Dream #Lumia535 🙂 To #AchieveMore

  231. ajay
    August 28, 2015 at 10:58 pm

    To use One drive apps inbuilt app which help to select or find or save file whenever required so in this phone Microsoft 535 it helpful

    #AchieveMore #Giveaway

  232. Nidhi Agrawal
    August 28, 2015 at 11:06 pm

    Day 1 Question :
    Use the Games App and with an XBox Live account to get the game and even play with Varun in the Multiplayer Mode with his friend in the US.
    If it is a desktop game, he can share it over One Drive, so that Varun gets it.

    #AchieveMore Giveaway

  233. Nidhi Agrawal
    August 28, 2015 at 11:11 pm

    Day 2 Question

    Adithya should use OneNote, alongwith Cortana, the most talked about assistant with a personal touch to help him get organized. From giving you the latest scores to reminding you to pick up a gift for mom’s birthday, to telling you the best recipe for the party, she’s on top of it.

    #AchieveMore Giveaway

  234. Nidhi Agrawal
    August 28, 2015 at 11:19 pm

    Day 3 Question

    Parul should do what i do for my business, using the complete Microsoft Productivity Suite on her Lumia-
    OneDrive – to save her files
    Office Lens – to create and manage her portfolio for her quilling business
    LinkedIn, Twitter and Skype for Business – To connect with new clients, listen to the buzz and connect with new customers.
    GroupMe – to stay in touch with her co-workers, collaborating artists and employees.

    #AchieveMore Giveaway

  235. Nidhi Agrawal
    August 28, 2015 at 11:28 pm

    Day 4 Question

    MS Office Suite and OneDrive – He should save all his files on OneDrive and then use the comprehensive Office Suite so that he can edits, documents, spreadsheets and powerpoints for any presentation that he has to make.

    #AchieveMore Giveaway

  236. Nidhi Agrawal
    August 28, 2015 at 11:30 pm

    Day 5 Question

    OneDrive – With 30 GB data on OneDrive all Debjit needs to do is back up all data on OneDrive and access files as he needs them even when on the go.

    #AchieveMore Giveaway

  237. Rakesh Kumar
    August 29, 2015 at 7:56 am

    Ans5) Using OneNote Feature of Lumia535

  238. Banpreet kaur
    August 29, 2015 at 8:33 am

    A5) Debjit should use OneDrive, in which he can store all his imp files & document, from which it can be accessed later , as it comes with 30 GB storage capacity, which is a virtual storage world, & he can access it any where through its LUMIA 535

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *